PROTIV ISTRAŽIVANJA UGLJIKOVODIKA I PODIZANJA PLATFORMI U JADRANSKOM MORU

Dragi prijatelji,

Jadransko more je najbliže more koje imamo. Sukladno najavama o istraživanjima ugljikovodika i podizanju platformi u Jadranskom moru svoj glas “PROTIV” su digli i poznati hrvatski izvođači. Dostavljamo Vam link na netom objavljeni video spot Meri Cetinić, Olivera Dragojevića, Tedija Spalata i Marijana Bana “More” (S.M. Kovačević), sa nadom da će vam se svidjeti, potaknuti na razmišljanje i objavu u vašim medijima.

Spot je slobodan za dijeljenje.
U uobičajenim opcijama YouTubea su prateći kodovi za ugradnju u portale, blogove ili mail, a za TV kuće koje žele emitirati full HD rezoluciju dostavljamo poseban link  http://we.tl/oEoncnwc6n.

Direktan link: https://www.youtube.com/watch?v=2ehNeiPT7Yo
Prijedlog pratećeg teksta:
Povodom najave istraživanja ugljikovodika u Jadranskom moru, u studiju Tetrapak u Splitu tijekom ožujka 2015. snimljena je nova verzija pjesme “More” ( S.M. Kovačević) kao glas poznatih splitskih glazbenika u očuvanju čistog Jadranskog mora.
Sudjelovali su: Meri Cetinić (vokal, klavir), Oliver Dragojević (vokal), Tedi Spalato (vokal), Marijan Ban (vokal) Mladen Baučić Baucho (sax), Zlatko Brodarić (gitare), Eduard Botrić (aranžman, bass, programiranje), Brankica Brodarić i Teo Brajčić (prateći vokali), Dječji zbor Music Talents (vokali) Ivica Čović Pipo (ton majstor, glazbena produkcija) Meri Cetinić (izvršni producent).
Odmah je napravljen i izvanredan video spot u režiji Matka Petrića, koji se vrlo brzo počeo širiti društvenim mrežama u potpori očuvanju čistog Jadranskog mora . Svi umjetnici sudjelovali su u ovoj humanitanoj i plemenitoj akciji bez ikakve materijalne naknade.

Za sve dodatne kontakte: mericetinic@mericetinic.com tel: +385 99 2099053
S poštovanjem
Željko Erceg +385 91 23 21 401

Copyright © 2015 Artur jdoo, All rights reserved.
Advertisements

Komentariši

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s